lunes, 4 de enero de 2016

Munduko errege-opilik onena!

Kaixo lagunok!

Azkenean heldu zaigu hotza eta dagoeneko opariak ditugu buruan... baina tartetxo bat aterako dugu errege-opil gozo bat nola egin ikasteko.

Gure gozotegian nola egiten ditugun erakutsiko dizuegu. Prozesua ikas dezazuen 2 egin ditugu erakusteko eta sabela prestatzeko ;) Prest al zaudete?

Orea behar bezala legamiatuta dagoenean, arrautzarekin pintatuko dugu opilaren gainazala eta dekorazio gisa jartzen diren frutak ezarriko dizkiogu.




Arbendolak eta azukrea hautseztatuko dizkiogu jarraian...



Labean sartzeko prest dagoeneko!


Mmmm... oraindik zertxobait falta zaie, 5 bat minutu gehiago.


Hemen ditugu, labetik atera berri eta jan ditzagun eskatzen! Baina hobe hotzitzen uztea.


Erditik zabalduko dugu, kremaz barrubetetzeko, edo baita nata edo trufaz ere! Gustukoen duzuen horrekin.
Kasu honetan nataz beteko dugu.

Barruan izkutatzeko zerbait ere badugu :)


Baba aurkitzen duenak opila ordaindu beharko du!


A zer nolako itxura ederra! 


Orain zatitzea besterik ez da falta, eta...


...Ñam! Haginkada bat eman! Zoragarria!!! Opil bigun bat, azahar ukitu batekin... A zer nolako gogoa errege-opilen sasoirako!


Hurrengo posterarte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario