martes, 1 de diciembre de 2015

Artisau turroia (1.Zatia)

Kaixo lagunok!
Gabon giroan sartzeko zertxobait falta zaigun arren, gu dagoeneko hasi gara turroia prestatzen. Bere kalitate eta gustu paregabeagatik oso preziatua den produktu hau mimo handiz egiteko obradore guztia jartzen da martxan. Gureak artisau-turroiak dira duela urte askotatik, eta horregatik, gustuko dugu jendeak turroia nola egiten den ikustea.
Gaurkoan, bertan egiten dugun "Cadiz"eko turroia erakutsiko dizuegu, lanketa handia du honek eta emaitza izugarria da :)
Geruza desberdinez osatzen da... 

...eta hauek mazapan geruza batez biltzen dira.






Eta azkenik, itxura eder honekin geratzen da labetik pasa ondoren.


Honek dira mimoz landutako turroiaren emaitzak, denan banan-banan eskuz ebakiak, kontu handiz!

12 turroi mota ditugu, alajaina! Beraz, gabon sasoirako berotzen joateko denak erakutsiko dizkizuegu hurrengo egunetan.

Hurrengo posterarte!


No hay comentarios:

Publicar un comentario