viernes, 18 de diciembre de 2015

Artisau-turroiak (II. zatia)

Kaixo berriro!
Gure turroien inguruan asko dugu kontatzeko, beraz, 2. zatiarekin hasiko gara :)
Gorringozko turroia erakutsi nahi dizuegu gaurkoan, klasikoenen artean kokatzen da hau, eta jendeari gehien gustatzen zaionetakoa da. Gorringo eta almendraz egina dago, kanelazko pralin geruza fin-fin bat duelarik, ukitu berezi bat ematen dio.
Lanketa prozesu berezi bat darama turroi honek, gaineko azukrea erretzen zaiolarik zapore txigortu goxo hori emateko.

Hemen erakusten dizkizuegu turroiak zatietan egiteko erabiltzen ditugun plantxa batzuk. Begira nola jauzten den azukre likidoa!
Hemen iada moztuta daude! Orain denak bildu, eta listo!
Turroi ugari ditugu zatietan, zapore ugari probatu nahi dituzten horientzat.
Laranja trufatua izan daiteke horietako bat, izugarria benetan... Trufa zuria, laranja konfitatua eta txokolate beltz zatitxoekin egina.
Hain zuzen ere 16 zapore ditugu! Zuen gustokoenak aukeratzen joateko erakutsiko dizkizuegu ;)
Gure dendetan dituzue, beraz, zalantzarik gabe proba itzazue.



 Hurrengo posterarte!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario